Engelse naam: Rahnee the She-Wolf
Stam: Wolfrijders (half wolf en half elf)
Leeftijd:  
Geslacht: Vrouwelijk
Zielnaam: Rahnee
Zielmaat:  
Bondwolf: Icesilve, Prickle, Silver en Silverice
Kleur ogen: Violet
Haar: Zilverkleurig tot op de schouders
Magie:  
Partner van: Zarhan Snelvuur (Zarhan Fastfire)
Verhouding met:  
Zoon(s): Prooi-jager, er zijn veel kinderen geboren die ze in hun eerste levens periode allemaal Heldere Ogen noemden (Brighteyes) totdat ze oud genoeg waren om een eigen namen te verdienen, een van hen was Pruimpit (Prunepit) zijn stam zou hem de naam Prooi-jager geven
Dochter(s): Zie zoon
Vader: Timmorn Geeloog
Moeder: Murrel (eerdere naam was Valloa) en veranderde deze later in New-Wolf
Broer(s):  
Zuster(s): Laatste Ster
Status: Sterfelijk, stierf tijdens een aanval van de Allos (reptielachtige wezens die alles wat in hun wegkomt vernietigen)
De tweede Wolfrijders hoofdman.

Rahnee had eerst geen naam, ze werd meestal Timmorn’s dochter genoemd. Levensgezel Zarhan (uit erkenning, die de kracht bezat om vuur te maken) gaf haar de naam Rahnee de wolvin, de tweede hoofdman van de Wolfrijders, half elf en half wolf die met haar kwetsbare groep elfen over de toendra’s trekt. Een groep die bestaat uit pure elfen en hun nakomelingen, de halfbloed elfen die het wolvenbloed nog sterk in hun aderen volt stromen. De samenvloeiing van Wolfrijders en de oude elfen was vanaf het begin een zware strijd en voor de pure elfen een verloren zaak. De Ouden keken neer op de gemixte bloedige en wilden niets te maken hebben met hun manier van doen te hebben. Ze aten niet wat de Wolfrijders aten en weigerden zich aan te passen. Andersom was het net zo. De Wolfrijders ketsten alles af wat met magie en de zwakheden van de pure elfen te maken had.

Rahnee stierf tijden een aanval van de Allos. Zarhan Snelvuur had het vreemde gevoel dat zijn levensgezel nog in leven was. Hij verliet de Wolfrijders en ging op zoek, na een lange zoektocht kwam Rahnee’s vader, Timmorn Geelloog, hem te hulp. Deze gaf hem twee wolven mee, eindelijk vindt hij zijn gezellin. Hij vind haar bij een kleine groep vreemde elfen die leven van melkproducten en die wollen kleding dragen. Zij besluiten om de leiding aan hun zoon over te laten en beginnen een nieuw leven bij een nieuw soort elfen.

Elfquest character Rahnee the She Wolf

 

 

www.elfquest.be

all Elfquest characters, stories, logos, situations and their distinctive likenesses are copyright and trademark by WaRP Graphics - Worldwide